Καταληψεις σε σχολεία σε Χανιά και Ηράκλειο για την έλλειψη μέτρων προστασίας, αλλά τα μαθήματα συνεχίζονται μέσω τηλεκπαίδευσης

Κανένα σχόλιο

Επιδημία… καταλήψεων προκάλεσε η απουσία μέτρων για την πανδημία στα σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα, υπό κατάληψη τελούν πέντε λύκεια στα Χανια, το 2ο ΓΕΛ, το ΓΕΛ Σούδας, το ΓΕΛ Ακρωτηρίου και το 2ο ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου, ΕΠΑΛ Ελευθέριου Βενιζέλου.

Όσο αφορά το Ηράκλειο, σύμφωνα με το cretalive.gr, τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη είναι 22:

"Sponsored links"

1ο Γυμνάσιο  Ηρακλείου, 5ο ΓΕΛ, 4ο ΓΕΛ, 8ο ΓΕΛ, Γυμνάσιο Γαζίου, ΓΕΛ Επισκοπής, 1ο ΕΠΑΛ, 4ο Γυμνάσιο, Γυμνάσιο Βενεράτου, 3ο ΕΠΑΛ, Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου, 3ο ΓΕΛ και 10ο ΓΕΛ, 9ο Γυμνάσιο, 5ο Γυμνάσιο, ΓΕΛ Ασημίου και Αγίων Δέκα, 2ο ΕΠΑΛ, Γυμνάσιο και Λύκειο Χάρακα, Γυμνάσια Πύργου και Τεφελίου όπως και το 2ο Γυμνάσιο.

Σε όσα σχολεία γίνεται κατάληψη τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω τηλεκπαίδευσης.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live