Καταργούνται θέσεις στο Ναύσταθμο Κρήτης – Σε διαθεσιμότητα υπάλληλοι

Κανένα σχόλιο

Αναστάτωση επικρατεί στους κόλπους του Ναυστάθμου Κρήτης καθώς όπως έγινε γνωστό καταργούνται θέσεις πολιτικού προσωπικού Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με αποτέλεσμα να τίθενται σε διαθεσιμότητα περίπου 20 εργαζόμενοι της Μονάδας.Ήδη, από τις 25 Σεπτεμβρίου, δημοσιεύτηκε η απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών,  Εθνικής Άμυνας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  στο υπ’αριθμό 2388 Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης, με την οποία καταργούνται πανελλαδικά 1230 θέσεις μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πολιτικού προσωπικού.

Ήδη, σύμφωνα με  πληροφορίες του Flashnews.gr, έχουν παραδοθεί οι διαπιστωτικές πράξεις στα χέρια εργαζομένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους εργαζόμενους του ναυστάθμου είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις το καλοκαίρι, όπου υπήρχαν δημοσιεύματα για την πρόθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας α να θέσει σε καθεστώς διαθεσιμότητας 50 πολιτικούς υπαλλήλους, ότι δεν θα καταργηθούν θέσεις και οι υπάλληλοι δεν κινδυνεύουν με διαθεσιμότητα.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live