Καταρρακτώδης βροχή και στο Ρέθυμνο από το μεσημέρι του Σαββάτου – Πλημμύρισαν οι δρόμοι

Κανένα σχόλιο

Όπως είχε προαναγγελθεί από τους μετεωρολόγους, το μεσημέρι του Σαββάτου ξεκίνησε η βροχόπτωση και στην Κρήτη. Η ένταση της βροχής στο Ρέθυμνο ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι, πράγμα όχι τόσο συνηθισμένο για την Κρήτη τους καλοκαιρινούς μήνες!

Δεν έλειψαν οι διακοπές ρέυματος, ολιγόλεπτες αλλά και πιο διαρκείς σε πολλά σημεία της πόλης.
Οι δρόμοι της παλιάς πόλης πλημμύρισαν, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, αφού το δίκτυο αδυνατούσε να υποδεχθεί τον όγκο του νερού σε τόσο σύντομο χρόνο. Όταν σταμάτησε η βροχή, τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Βασίλης Θεοδωράκης ανέφερε πως στην υπηρεσία δεν υπήρξαν τηλεφωνήματα για σοβαρά προβλήματα και πως το θέμα δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι ο όγκος του νερού ήταν τέτοιος που το δίκτυο δεν μπορούσε να τον “τραβήξει” αυτόματα.

"Sponsored links"

 

 

goodnet.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live