Κατασκοπευτικό αεροπλάνο EP-3E Aries II από τη Βάση της Σούδας σε αποστολή σε βάσεις της Ρωσίας στη Συρία

Κανένα σχόλιο

Αν και η κυβέρνηση αναφέρει ότι δε συμμετέχει η Ελλάδα στον πόλεμο, απ’ ότι φαίνεται έχει δώσει την έγκρισή της για τη χρησιμοποίηση των εγκαταστάσεων της βάσης της Σούδας στις επιχειρήσεις που εξελίσσονται. Και μάλιστα, σύμφωνα με ρώσικα πρακτορεία, κατασκοπευτικό αεροπλάνο που ξεκίνησε από τα Χανιά συμμετείχε σε αποστολή κατασκοπίας Ρώσικων Βάσεων στη Συρία.

Σύμφωνα με το prp channel αλλά και το ruaviation, 7 κατασκοπευτικά αεροπλάνα των ΗΠΑ συμμετείχαν σε αποστολή κοντά σε δύο μεγάλες ρώσικες βάσεις στη Συρία. Πιο συγκεκριμένα 6 P-81 Poseidon που ξεκίνησαν από τη βάση της Σιγκονέλλα στη Σικελία και ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο EP-3E Aries II που ξεκίνησε από τη βάση της Σούδας προχώρησαν σε αποστολή συλλογής πληροφοριών κοντά στη ρώσικη αεροπορική βάση στο Khmeymin και στο κέντρο πληροφοριών του Ρώσικου Ναυτικού στο Tartus.

Η Μόσχα μέχρι τώρα δεν έχει επισήμως σχολιάσει το περιστατικό.

"Sponsored links"

Δείτε τη διαδρομή των αεροπλάνων:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live