Κεγκέρογλου: «Να γίνουν και φέτος στην Κρήτη οι εξετάσεις των υποψηφίων για τα Ειδικά μαθήματα»

Κανένα σχόλιο

Σε ερώτηση προς το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, προχώρησε σήμερα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, με την οποία ζητά να γίνουν οι εξετάσεις των  υποψηφίων στα Ειδικά μαθήματα όπως επιθυμούν δικαίως οι γονείς, μαθητές και φέτος στην Κρήτη λόγω πανδημίας..

Αναλυτικά το κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Πέρυσι  μετά από σχετική κοινοβουλευτική μας παρέμβαση αποδεχτήκατε το δίκαιο αίτημα των γονέων και των μαθητών που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα για διεξαγωγή των εξετάσεων στην Κρήτη για το έτος 2020, λόγω πανδημίας.

Με τις υπ’ αριθ. Φ.251/79431/Α5/23-06-2020(ΑΔΑ:6ΣΔΔ46ΜΤΛΗ-9Ο0) και υπ’ αριθ. Φ.251/79549/Α5/24-06-2020(ΑΔΑ: 6ΠΗΩ46ΜΤΛΗ-ΦΧΔ) Υπουργικές Αποφάσεις οι υποψήφιοι των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 εξετάστηκαν, εκτός της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σε εξεταστικά κέντρα της Πάτρας, του Αγρινίου, της Ξάνθης και του Ρεθύμνου.

Ειδικά όσον αφορά στην εξέταση του μαθήματος Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία, οι υποψήφιοι εξετάστηκαν, εκτός της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, σε εξεταστικά κέντρα των Σερρών, της Κατερίνης, της Σιάτιστας, της Κομοτηνής, της Λάρισας, των Ιωαννίνων, της Πάτρας, της Καλαμάτας, του Ρεθύμνου και της Ξάνθης.

Επειδή και  για φέτος  με τα μέτρα προστασίας που συστήνει η πολιτεία για την πανδημία και τους περιορισμούς που συνεχίζουν να υφίστανται, αντενδείκνυται η μετακίνηση των μαθητών στην Αθήνα για την συμμετοχή στις εξετάσεις όπως και πέρυσι.

Ερωτάσθε κα Υπουργέ

Προτίθεστε να οργανώσετε και πάλι τις εξετάσεις των Ειδικών μαθημάτων για τους υποψήφιους καθώς επίσης και την διεξαγωγή των εξετάσεων για Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και την Σχολή της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού στην Κρήτη για τους υποψηφίους από το νησί;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live