13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κεραμέως: Το 60% των σχολείων έχουν εφαρμόσει το νόμο της αξιολόγησης

Ημερομηνία:

Περισσότερα από 8.000 σχολεία δηλαδή το 60% επί του συνόλου των σχολικών μονάδων, έχουν εφαρμόσει το νόμο της αξιολόγησης, δήλωσε η υπουργός παιδείας Νίκη Κεραμέως και διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες να προτρέπουν τους εκπαιδευτικού να παρανομούν και να τους υποδεικνύουν αξιολόγηση φασιόν.

Σε ότι αφορά τα μέτρα για τον κοροναϊό, η κα Κεραμεώς υπογράμμισε ότι μόνο 4 τμήματα είναι κλειστά στα 80.000 τμήματα σε όλη την Ελλάδα, πάμε πολύ καλά αλλά δεν εφησυχάζουμε και είμαστε σε επιφυλακή.

Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ τον Σεπτέμβριο, είχαμε λιγότερα κρούσματα κοροναϊού σε παιδιά απ’ ότι τον Αύγουστο και αυτό οφείλεται στο πρωτόκολλο που εφαρμόζουν αποτελεσματικά εκπαιδευτικοί μαθητές και γονείς.

«Γίνονται 1,2 εκατομμύρια τεστ την εβδομάδα μόνο από παιδιά», είπε.

Αναφερόμενη στα πανεπιστήμια, είπε ότι στους καθηγητές το ποσοστό εμβολιασμού, είναι πάνω από 92% και στους φοιτητές πάνω από 75%, αν και υπάρχουν πολλά τμήματα με ποσοστό εμβολιασμού φοιτητών πάνω από 90%.

Μιλώντας για τις κινητές μονάδες εμβολιασμού που λειτουργούν στα πανεπιστήμια είπε ότι δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση, καθώς οι πιο πολλοι είναι εμβολιασμένοι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ