15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κιβωτός του Κόσμου – Νέες σοκαριστικές καταγγελίες: «Αυτοτραυματιζόμουν για να ξεχαστώ – Με είχαν κλείσει σε κλουβί»

Ημερομηνία:

Τη στιγμή που ο πατέρας Αντώνιος επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση όσον αφορά τις κατηγορίες εναντίον του για την «Κιβωτό του Κόσμου», οι καταγγελίες για τα όσα συνέβαιναν στη δομή δεν τελειώνουν.

Μια ακόμα είδε το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα από ένα 15χρονο σήμερα κορίτσι, που βρέθηκε στην «Κιβωτό» όταν ήταν 11 ετών και όπως τονίζει στο Mega, μην αντέχοντας άλλο το ξύλο και τις τιμωρίες έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματίζεται.

«Με είχαν πιάσει με τσιγάρο όταν ήμουν 11 χρονών. Όμως ήξερα ότι άμα συνεχίσω θα με σκότωναν. Όλοι οι παιδαγωγοί έχουν βαρέσει όλα τα παιδιά οπότε κι εγώ έχω βιώσει. Άρχισα να χαρακώνομαι. Ένιωσα ότι με βοηθάει να ξεχνιέμαι από όλα αυτά που υπάρχουν γύρω μου… Με όλο αυτό που ζω εκεί μέσα», δήλωσε η 15χρονη. Όπως λέει η 15χρονη, βρήκε τελικά το θάρρος να απευθυνθεί στον πατέρα Αντώνιο για να μιλήσει για το ξύλο που έτρωγαν από τους παιδαγωγούς. «Του έχω μιλήσει άπειρες φορές αλλά μου λέει “δεν βάζω τους κανόνες. Τους βάζει το κράτος. Κι όποιος δεν τους ακολουθεί και λέει έξω πράγματα, θα φεύγει”».

Ταυτόχρονα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και μια μαρτυρία ενός 8χρονου παιδιού, που οι υπεύθυνοι της δομής του Βόλου κλείδωναν σε κλουβί! «Με έχουν βάλει (στο κλουβί). Με είχε βάλει η κυρία (…). Μου είχαν πει ότι η συμπεριφορά σου είναι για κλουβί. Επειδή… Δεν θυμάμαι για ποιο λόγο. Είχα μπει πολύ ώρα και μου φώναζε η κυρία… Και ήρθε ο αδελφός μου, μου άνοιξε και μου είπε: «τρέχα». Έτρεχα, έτρεχα, κρύφτηκα και και μετά με ψάχνανε όλοι και δεν με βρήκε κανείς. Και μετά πήγα εγώ. Με έβγαλε ο αδελφός μου».

Μάλιστα, μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή Live News η μητέρα του 8χρονου παιδιού, η οποία είχε μηνύσει δύο φορές την Κιβωτό για κακοποίηση, κατήγγειλε μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης πως «δέχθηκε περίεργα τηλεφωνήματα».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ