ΚΙΝΑΛ: Σε νησιά και συγκεκριμένους τουριστικούς προορισμούς δεν υπάρχουν ξενοδοχεία καραντίνας

Κανένα σχόλιο

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κ. Μιχάλης Κατρίνης και ο Βουλευτής και Υπεύθυνος του Τομέα Τουρισμού κ. Γιώργος Φραγγίδης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Η κυβέρνηση , μετά τα γεγονότα στη Μύκονο και την αύξηση των κρουσμάτων σε τουριστικούς προορισμούς, επιρρίπτει τις ευθύνες στους επιχειρηματίες, τους εργαζόμενους στον τουρισμό αλλά και τους κατοίκους των νησιών.

Η κυβέρνηση πιστεύει ότι τα έχει κάνει όλα σωστά και δηλώνει ανεύθυνη.

"Sponsored links"

Είναι πράγματι ανεύθυνη, με όλη τη σημασία της λέξης.

Δεν είναι ανεύθυνο το Υπουργείο Τουρισμού, που έχει αφήσει χωρίς ξενοδοχεία καραντίνας, νησιά και περιοχές που αποτελούν τουριστικούς προορισμούς;

Δεν είναι ανευθυνότητα να αναζητά ξενοδοχεία καραντίνας την τελευταία στιγμή και στην καρδιά της τουριστικής περιόδου; Η ίδια η κυβερνητική εκπρόσωπος, γνωρίζοντας προφανώς το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη ξενοδοχείων καραντίνας, μίλησε για την αναθεώρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, στη λογική ‘’αφού δεν εξασφαλίσαμε εγκαίρως ξενοδοχεία καραντίνας που προβλέπονταν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τότε ας αλλάξουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να βγούμε λάδι’’.

Το Υπουργείο Τουρισμού, πέρυσι, είχε δώσει στη δημοσιότητα τις λίστες με τα ξενοδοχεία καραντίνας από τον Ιούνιο.

Φέτος, ενώ τελειώνει ο Ιούλιος έχει αποφύγει να δώσει τη λίστα με τα ξενοδοχεία καραντίνας. Προφανώς γιατί θα αποκαλυπτόταν όλη η αλήθεια, θα αντιλαμβάνονταν όλοι ότι σε μικρά νησιά και τουριστικούς προορισμούς δεν υπάρχουν ξενοδοχεία καραντίνας.

Καλούμε, εντός της ημέρας, το Υπουργείο Τουρισμού να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ξενοδοχεία καραντίνας σε κάθε νησί, σε κάθε τουριστικό προορισμό.

Αν φυσικά διαθέτει μια τέτοια λίστα και αν τολμά.

Γιατί γνωρίζουμε ότι σε νησιά και συγκεκριμένους τουριστικούς προορισμούς δεν υπάρχουν ξενοδοχεία καραντίνας.

Οι άνθρωποι και επαγγελματίες του τουρισμού, στους οποίους φορτώνει όλα τα λάθη η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, ενδεχομένως να έχουν κάνει ένα και μόνο λάθος: ότι εμπιστεύθηκαν αυτή την κυβέρνηση, ότι πίστεψαν ότι διαθέτει υγειονομικό σχεδιασμό για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού.

"Sponsored links"

Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση έχει αφήσει τον τουρισμό στον αυτόματο πιλότο, τους κουνάει το δάχτυλο, τους απειλεί ότι θα τους κλείσει ενώ η όλη εικόνα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για τον τουρισμό μας.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live