Κινητοποίηση για κτηνοτρόφο στον Αλικιανό

Κανένα σχόλιο

Επί ποδός βρέθηκε, για άλλη μια φορά, προσωπικό της Πυροσβεστικής στην Π.Ε. Χανίων, για κτηνοτρόφο στον Αλικιανό, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί λόγω των καιρικών συνθηκών και δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Η επιχείρηση προσέγγισης και διάσωσής του ξεκίνησε περίπου στις 23.00 χθες τη νύχτα και ολοκληρώθηκε αίσια, με τον κτηνοτρόφο να μεταφέρεται σε ασφαλές σημείο.

Εν τω μεταξύ, καθ’όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η Υπηρεσία προχωρούσε σε μεταφορές νεφροπαθών, των οποίων οι θεραπείες πρέπει να εκτελούνται με συγκεκριμένη συχνότητα, χωρίς αναβολή. Το πρωί η Πυροσβεστική παρέλαβε νεφροπαθή γυναίκα από τον Κρούστα προκειμένου να τη μετακινήσει ως την είσοδο του χωριού για να παραληφθεί από ασθενοφόρο.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live