21.5 C
Chania
Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2026

Κινητοποίηση υγειονομικών στα Χανιά στο νοσοκομείο Χανίων την πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου των αναστολών

Ημερομηνία:

Σε κινητοποίηση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων θα προχωρήσουν την Τετάρτη, πρώτη  ημέρα εφαρμογής του μέτρου των αναστολών των υγειονομικών, εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

“Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία του Νομού την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου στις 7.00π.μ στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου μας ημέρα έναρξης ισχύος του σχετικού νόμου της υποχρεωτικότητας και αναστολής των υγειονομικών.

-ΔΕΝ πρόκειται να επιτρέψουμε συνάδελφοι να χάσουν την δουλειά τους!

-ΔΕΝ πρόκειται να δεχθούμε συγχωνεύσεις, καταργήσεις, ιδιωτικοποιήσεις και αποδιοργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας!

-ΚΑΝΕΝΑΣ Υγειονομικός δεν περισσεύει!”

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Ο 9ος Αγώνας Δρόμου «Μάχης Φαραγγιού Καντάνου» τιμά την ιστορική μνήμη του Ολοκαυτώματος στις 7 Ιουνίου

Αισθητική αναβάθμιση της εισόδου του φαραγγιού Καντάνου από τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου. Ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου 2026 το έργο ανάδειξης του φυσικού τοπίου στη Δυτική Κρήτη.

Βιωματική μάθηση και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσα από το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στα Χανιά

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. και η ΕΕΑΑ ολοκλήρωσαν το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στα Χανιά με συμμετοχή μαθητών από σχολεία Αποκορώνου, Σφακίων και Χανίων. Διαδραστικά παιχνίδια και ενημέρωση για την ανακύκλωση.

Συνάντηση Δημάρχων Νομού Χανίων με Πρόεδρο Τ.Π. & Δανείων: Συναντίληψη για προτεραιοποίηση έργων επ’ ωφελεία των πολιτών

Συνάντηση Δημάρχων Νομού Χανίων με την Πρόεδρο του Τ.Π. & Δανείων Σταματίνα Παπαδόγγονα. Συζήτηση για χρηματοδοτικά εργαλεία, έργα υποδομών και ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ταμείου και ΟΤΑ.