24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Κλήθηκαν για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και κατέληξαν με τραύματα 3 αστυνομικοί σε χωριό της Χερσονήσου

Ημερομηνία:

Άγρια επίθεση δέχτηκαν αστυνομικοί που είχαν κληθεί για ενδοοικογενειακό επεισόδιο σε χωριό της Χερσονήσου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τρεις από αυτούς κατέληξαν στο Νοσοκομείο με εκδορές και μικροτραυματισμούς.

Το χρονικό

Όλα άρχισαν, αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας 40χρονος άρχισε να ενοχλεί στο δρόμο την 31χρονη πρώην σύντροφό του, με την οποία είχαν χωρίσει πρόσφατα.

Μόλις έφτασαν κοντά σε ένα πάρκινγκ, η νεαρή γυναίκα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα να σπεύσουν σε βοήθεια άνθρωποι του κοντινού της περιβάλλοντος. Συγγενικά και φιλικά της 31χρονης καβγάδισαν με τον 40χρονο, όταν ένας από αυτούς προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητό του.

Ο 40χρονος έσπευσε μάλιστα να καλέσει την Αστυνομία. Εξοργισμένοι, με το θράσος του 40χρονου, οι συγγενείς της κοπέλας έστρεψαν την οργή τους στους αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο. Ακολούθησε μικρή συμπλοκή ενώ στο μεταξύ κατέφτασαν και άνδρες της ΟΠΚΕ για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Τρεις αστυνομικοί κατέληξαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς, ενώ σύμφωνα με την τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα ένας από αυτούς δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στη μύτη.

Για το επεισόδιο έγιναν τρεις συλλήψεις, οι δύο εκ των οποίων από το περιβάλλον της γυναίκας, οι οποίοι και κατηγορούνται για σωματική βλάβη κατά υπαλλήλων. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 33χρονο αδερφό της κοπέλας και έναν ακόμη 37χρονο, ενώ αναζητείται ακόμη ένας άνδρας που κατάφερε να διαφύγει.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ