Κλειστά σήμερα εστιατόρια και καφετέριες στο Ηράκλειο: Καταγγέλουν ότι τα μέτρα για τον κορωνοϊό καθιστούν τις επιχειρήσεις μη βιώσιμες

Κανένα σχόλιο

Κλειστά είναι σήμερα τα περισσότερα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης στο Ηράκλειο, μετά την απόφαση που πήρε ο Σύνδεσμος Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου.

Κάποιες επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές, ορισμένες ωστόσο δουλεύουν κανονικά. όπως “μαρτυρούν” και οι εικόνες από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Μαλιστα, παρατηρείται το εξής φαινόμενο, μερικοί πολίτες να παίρνουν καφέ στο χέρι και κάθονται στις καρέκλες και τα τραπέζια των κλειστών καφέ.

"Sponsored links"

3

Οι επιχειρηματίες δηλώνουν προβληματισμένοι για το μέλλον των καταστημάτων τους, καθώς όπως αναφέρουν τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, καθιστούν τις επιχειρήσεις τους μη βιώσιμες.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του συνδέσμου,  Μαρία Αντωνακάκη, «με αφορμή και την έναρξη των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, πρέπει να δείξουμε στην κυβέρνηση πως δεν γίνεται να συνεχίσουν να λειτουργούν τα μαγαζιά μας κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Ήδη η οικονομική ζημιά που έχουν υποστεί οι επιχειρηματίες από την καραντίνα είναι τεράστια, ενώ σύμφωνα με την κα. Αντωνακάκη αν και οι επιχειρηματίες συμφωνούν με την τήρηση των κανόνων υγιεινής, υπάρχει τρομοκρατία και αναστάτωση» αναφορικά με την σφράγιση επιχειρήσεων.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις