18.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Κλειστή φυλακή και η Αγιά για να βρεθούν θέσεις…κρατουμένων!

Ημερομηνία:

Πέντε τμήματα τριών αγροτικών φυλακών της χώρας μετατρέπονται σε κλειστές φυλακές, προκειμένου να μεταχθούν σε αυτά 502 κατάδικοι που εκτίουν ποινές κάθειρξης από 5 έως 10 χρόνια.

Με αποφάσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, λόγω του «υπερσυνωστισμού κρατουμένων», πέντε τμήματα τριών αγροτικών φυλακών της χώρας μετατρέπονται σε κλειστές φυλακές, προκειμένου να μεταχθούν σε αυτά 502 κατάδικοι που εκτίουν ποινές κάθειρξης από 5 έως 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τις υπουργικές αποφάσεις το Α’ και το Β’ τμήμα του αγροτικού καταστήματος κράτησης Κασσάνδρας, χωρητικότητας 160 ατόμων, θα μετατραπούν σε κλειστά τμήματα κρατουμένων.

Παράλληλα, σε κλειστά τμήματα κράτησης μετατρέπονται το δεύτερο κτίριο του αγροτικού καταστήματος κράτησης Αγιάς Χανίων, χωρητικότητας 130 ατόμων, το Α’ κτίριο του ειδικού αγροτικού καταστήματος κράτησης νέων Κασσαβέτειας, χωρητικότητας 72 ατόμων, καθώς και το Β’ παράρτημα του αγροτικού καταστήματος κράτησης Τίρυνθας, χωρητικότητας 140 ατόμων.

Με τις τέσσερις αποφάσεις του κ. Αθανασίου δίνεται εντολή και στους τρεις διευθυντές των εν λόγω αγροτικών φυλακών, εν όψει της μετατροπής τμημάτων των φυλακών αυτών και σε κλειστές, να μεριμνήσουν για την εκτέλεση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών, καθώς και για τη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ