Κνωσός: Ατελείωτες ουρές… για ένα εισιτήριο – Ρεκόρ όλων των εποχών!

Κανένα σχόλιο

Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το παλάτι που Μίνωα στην Κνωσό ενώ φέτος καταγράφηκε και ιστορικό ρεκόρ όλων των εποχών!

Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Γιώργου Ι. Παπαδάκη, ο Αρχαιοφύλακας του Αρχαιολογικού Χώρου της Κνωσού, Νίκος Παπαδάκης, ότι την προηγούμενη Τετάρτη 10 Αυγούστου, καταρρίφθηκε το ρεκόρ όλων των εποχών εδώ και δεκαετίες καθώς όπως είπε “κόπηκαν μέσα σε μία ημέρα 8.120 εισιτήρια. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στα 40 χρόνια που είμαι εγώ στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού” είπε ο κ. Παπαδάκης και συμπλήρωσε πως πριν από δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την προπερασμένη Τετάρτη (3 Αυγούστου) καταγράφηκε επίσης ένα υψηλό ρεκόρ των 7.700 εισιτηρίων σε μία ημέρα.

Τότε λέγαμε ότι δύσκολα θα ξεπεράσουμε αυτόν τον αριθμό όμως ήρθε η επόμενη Τετάρτη (10 Αυγούστου) για να το διαψεύσει καθώς κόψαμε 8.120 εισιτήρια” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδάκης.

"Sponsored links"

Και όλα αυτά την ώρα που στα διεθνή αεροδρόμια καταγράφονται σοβαρά προβλήματα με ακυρώσεις πτήσεων λόγω έλλειψης προσωπικού, όπως σημειώνει ο κ. Παπαδάκης και συμπλήρωσε πως ο μεγάλος… χαμός στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού γίνεται μεταξύ 11:00 και 11:30 το πρωί οπότε χιλιάδες τουρίστες περιμένουν στην ουρά για να κόψουν ένα εισιτήριο.

Πολλές φορές μάλιστα, η ουρά που σχηματίζεται για ένα εισιτήριο, είναι τεράστια με συνέπεια να φτάνει μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται στη στάση του λεωφορείου.

Η αναμονή ξεπερνά τη μια ώρα, με τους ξένους αλλά και ντόπιους που θέλουν να εισέλθουν στον αρχαιολογικό χώρο, να ταλαιπωρούνται κάτω από τον καυτό ήλιο.

Ο αρχαιολογικός χώρος δεν διαθέτει ηλεκτρονικό εισιτήριο, με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση να γίνεται από τα εκδοτήρια όπου το προσωπικό δεν επαρκεί…

Ίδιο σκηνικό καταγράφηκε και την Τρίτη (23/8) όπως φαίνεται σε βίντεο πολίτη που επισκέφθηκες τον Αρχαιολογικό Χώρο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live