Κοινή συνάντηση στα ΙΠΣΑΛΑ για τη σύσφιξη του φιλοζωικού κινήματος

Κανένα σχόλιο

Στις 4 Οκτωβρίου τρέχοντος έτους, η Τούρκικη Ομοσπονδία ΗΑΥΤΑΡ ,η μεγαλύτερη της χώρας, προσκαλεί την Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία καθώς και την Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία ,σε μια κοινή συνάντηση στα ΙΠΣΑΛΑ ,με σκοπό την σύσφιξη του φιλοζωικού κινήματος και την χάραξη αλληλέγγυων γραμμών σε κοινά προβλήματα.Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μέσα στα πλαίσια της καλής γειτονίας και της μέχρι σήμερα άψογης συνεργασίας σε θέματα ενημέρωσης & γνώσης, θα παρευρεθεί με εκπροσώπους από 5 σωματεία της :2 συνοριακά (Αλεξανδρούπολης, Διδυμότειχου), (Σέρρες) & 3 Κεντρικής Ελλάδας (Βόλου, Βέροιας Σερρών).

Οι Εκπρόσωποι της θα μιλήσουν για θέματα φιλοζωίας και περιβάλλοντος  .

Θα καλύψουν :

"Sponsored links"

-Νομοθεσία Ζώων Συντροφιάς  -κ. Βάσω Τάκη, Δικηγόρος –Βέροια

-Δημοτικά Καταφύγια .Θέσεις-Δράσεις της Ομοσπονδίας -κ. Ζωή Κοντού –Σέρρες

-Αδέσποτα Ζώα. Δράσεις Συνοριακών μας Συλλόγων-κ. Δ.Πετροβιτς –Αλεξανδρούπολη, κ.

. Ζωή Δημητρίου –Διδυμότειχο

-Λίμνες & Βιότοποι της Κεντρικής& Βόρειας Ελλάδας-κ. Κώστας

. Βλαχόπουλος, Περιβαλλοντολόγος-Βόλος

Πιστεύοντας ότι η Ζωή & τα Ζώα δεν έχουν πατρίδα ,συνεχίζουμε μια καλή συνεργασία & ευελπιστούμε να υποδεχτούμε τους Φίλους & Συνεργάτες μας της ΗΑΥΤΑΡ του χρόνου στην Ελλάδα.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live