28.8 C
Chania
Sunday, June 15, 2025

Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση έως τις 15 Μαΐου

Ημερομηνία:

Ανοιχτή θα είναι και αύριο η πλατφόρμα της ΔΥΠΑ για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής το πρόγραμμα “Κοινωνικός Τουρισμός 2025-26”, καθώς η σημερινή τελευταία ημέρα της προθεσμίας σκιάστηκε από τεχνικά προβλήματα, λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας.

Ειδικότερα, μετά τη διήμερη παράταση που είχε δοθεί μέχρι σήμερα Τετάρτη (14/5) σε όλα τα ΑΦΜ των δικαιούχων, αυξήθηκε κατά πολύ η επισκεψιμότητα τις τελευταίες ώρες, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στον ιστότοπο, με αποτέλεσμα είτε να καθυστερεί πάρα πολύ η διαδικασία είτε να πέφτει εντελώς η πλατφόρμα.

Ως εκ τούτου, όπως ανακοινώθηκε, οι αιτήσεις παρατείνονται έως και τις 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 370.000 αιτήσεις για πάνω από 700.000 επιταγές, 70.000 μάλιστα αιτήσεις καταχωρήθηκαν μόνο μέσα στις τελευταίες 12 ώρες.

Το πρόγραμμα προσφέρει στους δικαιούχους, εργαζόμενους και συνταξιούχους, έως και 6 διανυκτερεύσεις σε κατάλυμα της επιλογής τους από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ειδικά σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω, Σάμο Ρόδο μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις δωρεάν (μηδενική ιδιωτική συμμετοχή), ενώ στους δήμους της Β. Εύβοιας και του Έβρου καθώς και στη Θεσσαλία (πλην Σποράδων), μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθνικό Πάρκο Σχινιά: Έχτισε παράνομα 13 πολυτελή μπανγκαλόου και τα ενοικιάζει 300 ευρώ την ημέρα

Εξοργίζουν τα 13 αυθαίρετα μπανγκαλόου που εκμισθώνονται στο Εθνικό Πάρκο Σχινιά,...