28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Κολωνός: Στον ανακριτή οδηγείται ο 44χρονος -Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού της 16χρονης, τι ισχυρίζεται ο γιος του

Ημερομηνία:

Το πρωί θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή ο 44χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της 16χρονος από τον Κολωνό.

Ο κατηγορούμενος αρνείται πως βίασε την ανήλικη φίλη του γιου του, υποστηρίζοντας πως υπήρχε συναίνεση.

Η σκοτεινή υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 16χρονη δεν άντεξε και μίλησε στον πατέρα της. Ανέφερε ότι δεχόταν απειλές από τον 44χρονο ώστε να υποκύψει στις ορέξεις του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 44χρονος δεν δίστασε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως καρκινοπαθή στο κορίτσι που πριν από λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της από καρκίνο.

«Του έλεγα συνέχεια “γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;”. Και εκείνος μου απάντησε “Κάν’ το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου”», ήταν μερικές από τις απειλές που δεχόταν η 16χρονη, προκειμένου να ενδώσει.

Όταν τον παρακαλούσε να σταματήσει, εκείνος της έλεγε «”πέντε λεπτά… να το κάνω και φεύγουμε”. Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν».

Ο 44χρονος κατηγορούμενος, για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, εμφάνισε στις Αρχές μηνύματα sms, στα οποία η κοπέλα φέρεται να του ζητούσε να προσχωρήσουν τη σχέση τους.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε χθες η εκπομπή LiveNews του Mega δύο ημέρες πριν τη σύλληψη του 44χρονου, φέρεται να έστησε παγίδα στο κορίτσι, στέλνοντας τον γιο του και την κοπέλα του να ασκήσουν πίεση στην 16χρονη και όπως ισχυρίζεται η ίδια της πήραν το κινητό και έστειλαν το επίμαχο μήνυμα από το κινητό της.

Γιος 44χρονου: «Από τη στιγμή που ήθελε και η 16χρονη δε μπορούσα να πω κάτι»

Για την σχέση που διατηρούσε με την 16χρονη, μίλησε ο γιος του 44χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της, στον Κολωνό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μιλούσαν όπως ένας πατέρας και μία κόρη».

Ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο Mega, είπε πως την γνώρισε πέρυσι από κοινή τους φίλη, στα τέλη Ιουλίου.

«Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου έως τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι», είπε ο γιος του κατηγορούμενου.

Μετά τον χωρισμό τους, ο γιος του 44χρονου είπε πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», σημείωσε.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ