14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κολύμβηση: Πρωτιά για την Ντουντουνάκη στο Βελιγράδι

Ημερομηνία:

Εύκολη νίκη πέτυχε στα 100μ. πεταλούδα η Άννα Ντουντουνάκη, κατά την 1η ημέρα του μίτινγκ κολύμβησης Serbian Open, που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν είχε ουσιαστικό συναγωνισμό και αυτό δεν τη βοήθησε να πετύχει ένα χρόνο καλύτερο από το 58.40 που σημείωσε τον περασμένο μήνα στους χειμερινούς αγώνες της Αλεξανδρούπολης, καθώς τερμάτισε σε 58.82.

Στο μίτνγκ του Εδιμβούργου αγωνίστηκε από την πλευρά του ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στα 200μ. μικτή ατομική με 2:02.84, πίσω από τον Βρετανό Ντάνκαν Σκοτ (2:01.01) και τον Ολλανδό Τόμας Γιάνσεν (2:01.65). Ο αθλητής του ΟΦ Νέας Ιωνίας συμμετείχε το πρωί και στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα, όπου κατετάγη 13ος με 24.67.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ