Κορυφώνεται η προεκλογική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Έντονη παρουσία στην περιφέρεια των Χανίων από τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτήν την εβδομάδα, ενόψει και της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα το απόγευμα (14/9) επιτελείο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – αποτελούμενο και από δύο υποψήφιους βουλευτές, τους ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ και ΒΑΛΙΑ ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ – επισκέφτηκε τα χωριά ΒΡΥΣΕΣ και ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ, για να συνομιλήσουν με κατοίκους και αγρότες της περιοχής.

Η υποδοχή του κόσμου θερμή, ενώ πραγματοποιήθηκαν αναλυτικές συζητήσεις και στα δύο χωριά, κυρίως για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και για τις νέες συνθήκες έτσι όπως διαμορφώνονται μετά την υπογραφή της Συμφωνίας της 13ης Ιουλίου.

"Sponsored links"

Οι δύο βουλευτές σκιαγράφησαν τις προγραμματικές επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και την επιθυμία του κόμματος να δοθεί η μάχη εφαρμογής ενός παράλληλου προγράμματος που θα εντοπίσει και θα αξιοποιήσει ισοδύναμα για να ανακουφίσει και να ανατρέψει μια σειρά από ανοιχτά ζητήματα όπως το αγροτικό, καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, ΑΔΜΗΕ κ.ά.

Για σήμερα Τετάρτη 16/9 το απόγευμα κλιμάκιο στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων θα περιοδεύσει στα χωριά ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ, ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ, ΦΟΥΡΝΕ και ΣΚΙΝΕ.

Αναχώρηση από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά (Νεάρχου) ώρα 18.00 (6 μ.μ.).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live