22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κορωνοϊός: Ανέβασε 38 πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός το βράδυ της Πέμπτης, «η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη».

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που μέχρι το μεσημέρι ήταν απύρετος και με καλή διάθεση, από το απόγευμα ανέβασε και πάλι πυρετό φθάνοντας το 38, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης, ο οποίος παρακολουθεί στενά την πορεία της υγείας του Μακαριωτάτου.

Ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας και χθες εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νωρίς το πρωί, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του, ενώ λίγο αργότερα, αποφασίστηκε η εισαγωγή του και σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).

«Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, για αυτό το λόγο μπήκε και στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, υπό στενή παρακολούθηση», ανέφερε η Διευθύντρια της Α’ ΜΕΘ Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Η κ. Κοτανίδου επισήμανε ότι ο λόγος της εισαγωγής του Αρχιεπισκόπου ήταν αφενός η προχωρημένη ηλικία του και αφετέρου τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ