Κορωνοϊός: Μόνο με PCR τεστ το πιστοποιητικό νόσησης στους ανεμβολίαστους

Κανένα σχόλιο

Αλλαγές σε ό,τι αφορά στα πιστοποιητικά νόσησης εισηγήθηκε η επιτροπή των ειδικών. Μόνο με μοριακό τεστ θα μπορούν να λάβουν το πιστοποιητικό νόσησης οι ανεμβολίαστοι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την επιτροπή λοιμωξιολόγων, που επικαλείται η ΕΡΤ, για να λάβει κάποιος πιστοποιητικό νόσησης με κορωνοϊό θα πρέπει να έχει διαγνωστεί με PCR test, το οποίο είναι πιο ακριβές, αλλά και ακριβότερο.

Έως τώρα η βεβαίωση μπορεί να εκδοθεί για διαγνωστικούς ελέγχους (PCR ή Rapid Test).

"Sponsored links"

Οι ειδικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μικρύνει στο μέλλον και η διάρκεια του πιστοποιητικού νόσησης που αυτή τη στιγμή είναι 6 μήνες.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός από τη Βουλή αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει «από την επιστημονική ομάδα να εξεταστεί η πιθανότητα μείωσης του χρόνου μεταξύ 2ης και 3ης δόσης. Αν μας το εγκρίνουν οι ειδικοί να ανοίξουμε την 3η δόση ενδεχομένως και στους 4 μήνες. Αν δώσει η επιστημονική ομάδα την έγκριση οι επιχειρησιακοί υπεύθυνοι εμβολιαστικού προγράμματος μπορούν να ανταποκριθούν».

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live