Κουρουμπλής: Ενοποιούνται οι αριθμοί ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και ταυτότητας

Κανένα σχόλιο

Την ενοποίηση των αριθμών ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και αστυνομικής ταυτότητας προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Την κομβική αυτή μεταρρύθμιση που θα μπορούσε να χτυπήσει την γραφειοκρατία αλλά και το οικονομικό έγκλημα επέλεξε ο υπουργός να ανακοινώσει μέσω ραδιοφώνου σε μια συνέντευξη λίγων λεπτών.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm σημείωσε ότι η διαδικασία για την ενοποίηση των τριών προσωπικών αρχηγών ξεκινά άμεσα ενώ τόνισε ότι ανοίγουν θέματα που έχουν να κάνουν με τον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε ότι συγκροτείται επιτροπή για τον Καλλικράτη προκειμένου να συζητήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού.

"Sponsored links"

Τέλος ερωτηθείς για τις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, σχετικά με το θέμα των Θρησκευτικών, περιορίστηκε να πει πως η σχέση με την Εκκλησία πρέπει να μείνει σε ένα «υγιές πεδίο αμοιβαίας κατανόησης». Υπογράμμισε ότι τα ζητήματα πρέπει να εξαγγέλλονται με συνεννόηση και συζήτηση.

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live