Κουρουμπλής: «Η χώρα βρίσκεται σε μία ιδιότυπη οικονομική κατοχή. Αυτή είναι η αλήθεια»

Κανένα σχόλιο

«Η χώρα βρίσκεται σε μία ιδιότυπη οικονομική κατοχή. Αυτή είναι η αλήθεια» τόνισε στον realfm 97,8 ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Οι ξένοι ζητάνε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Αλλά να ξέρετε, και σας το λέω κατηγορηματικά, πολλά πράγματα έγιναν στην Ελλάδα γιατί τα ζητούσαν μέσα από την Ελλάδα -όχι απ’ έξω» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής, συμπληρώνοντας: «Εγώ πιστεύω ότι και στο θέμα της μείωσης του κατώτατου μισθού ήταν από εδώ».

Ο υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε στη συνέχεια: «Εμείς θεωρούμε ότι η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και η ρύθμιση του χρέους είναι κομβικά σημεία για να αλλάξει το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα».

"Sponsored links"

Ακούστε εδώ τι είπε ο κ. Π. Κουρουμπλής

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live