Κούγιας: «Αν είναι αλήθεια όσα λέει η γυναίκα του οίκου ανοχής, πρέπει να συλληφθεί. Παράνομο το υλικό με τους ηθοποιούς και πολιτικούς»

Κανένα σχόλιο

Έντονη ήταν η αντίδραση του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης και συγκεκριμένα για τα όσα είπε η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.

Ο γνωστός δικηγόρος σε δήλωσή του τόνισε πως αν τα όσα είπε στις κάμερες η εν λόγω γυναίκα είναι αλήθεια, θα πρέπει να συλληφθεί για «συναυτουργία» των κακουργημάτων, για τα οποία έχει συλληφθεί ο 53χρονος κατηγορούμενος, για μαστροπεία και βιασμό.

Η δήλωση Κούγια

"Sponsored links"

«Παρακολουθώντας στις 7 το πρωί μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, άκουσα την είδηση ότι εμφανίστηκε σήμερα στο ανακριτικό γραφείο που διεξάγει την ανάκριση μια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι είναι πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών και ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής και ότι έχει στην κατοχή της ένα στικάκι, στο οποίο αποδεικνύεται ότι ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση του Κολωνού επισκέπτετο μαζί με το δυστυχές κοριτσάκι τον οίκο ανοχής, του οποίου είναι ιδιοκτήτρια, και ότι στο στικάκι που θέλει να παραδώσει στον Δικαστή που διενεργεί την ανάκριση απεικονίζονται γνωστοί ηθοποιοί και γνωστοί πολιτικοί, οι οποίοι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με το δυστυχές 12χρονο πλάσμα.

Σήμερα το μεσημέρι, τελειώνοντας ένα δικαστήριο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, άκουγα στο αυτοκίνητό μου έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος επαναλάμβανε αυτή την είδηση χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.

Λυπάμαι που θα φέρω σε δύσκολη θέση τη συγκεκριμένη κυρία, αλλά, εάν πράγματι όλα όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια, θα έπρεπε ήδη να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της, αφού, αν είναι αλήθεια αυτά, τα οποία μεταδίδοντο στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο και αναφέρονται και στο διαδίκτυο, ότι πράγματι συνέβησαν στον οίκο ανοχής, η συγκεκριμένη είναι καθ’ ομολογίαν συναυτουργός των ίδιων κακουργημάτων, για τα οποία κατηγορείται ο βασικός κατηγορούμενος.

Αλλά εάν στο στικάκι απεικονίζονται βιντεοσκοπημένοι πράγματι ηθοποιοί και πολιτικοί, ανεξαρτήτως της δικής τους ευθύνης, εάν η εικόνα του δυστυχούς παιδιού είναι η φυσιολογική εικόνα ενός 12χρονου και δεν έχει την εικόνα ενός πλέον μεγάλου παιδιού, ώστε να έχουν υπερασπιστικό επιχείρημα, η συγκεκριμένη κυρία έχει διαπράξει εις βάρος καθενός από αυτούς, αλλά και εις βάρος του δυστυχούς παιδιού το αδίκημα το οποίο προβλέπεται στο άρθρο 370Α ΠΚ (αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου), πράξις η οποία διώκεται αυτεπαγγέλτως και η οποία είναι κακούργημα και δυστυχώς το συγκεκριμένο αποδεικτικό υλικό δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη στα Δικαστήρια, γιατί είναι παράνομο.

Αυτές τις νομικές διευκρινίσεις ήθελα να κάνω, γιατί μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κανέναν, ούτε επίσημο φορέα, ούτε κάποιον συνάδελφό μου να το αναδεικνύει, αλλά θέλω να υποβάλω και μια ερώτηση: Αυτόν τον αστυνομικό, που αμφιβάλλω αν έχει κάνει έστω και μια μέρα αστυνομική υπηρεσία, τον Μπαλάσκα, ο οποίος απ’ ό,τι γνωρίζω δεν είναι ούτε καν συνδικαλιστής, γιατί τον καλούν στις εκπομπές και γιατί τον αφήνουν να λέει τις διάφορες νομικές ανοησίες που ξεστομίζει παραπληροφορώντας την κοινωνία;

Αθήνα, 12/10/2022

Με εκτίμηση και σεβασμό, Αλέξιος Κούγιας»

 

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live