Κούλογλου: Η Ελλάδα αντιμέτωπη με ένα σιωπηλό πραξικόπημα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

«Από την εκλογή της, τον Ιανουάριο και μετά, η ελληνική κυβέρνηση έρχεται αντιμέτωπη με ένα σιωπηλό πραξικόπημα. Στόχος του είναι η ανατροπή της νέας κυβέρνησης, η αντικατάστασή της με μία άλλη πιο υποτακτική στους πιστωτές». Αυτό υπογράμμισε από το Παρίσι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας από το βήμα συνεδρίου που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Schiller κατά το διήμερο 13-14 Ιουνίου.

Στο συνέδριο που είχε τίτλο «Rebuilding the World in the BRICS Era» (Ξαναχτίζοντας τον κόσμο στην εποχή των BRICS), o Στ. Κούλογλου αναφέρθηκε στις βλέψεις των δανειστών, που σκοπό έχουν την «αποθάρρυνση των ονειροπόλων ψηφοφόρων της Ισπανίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που πιστεύουν ακόμα ότι μπορούν να εκλέξουν  κυβερνήσεις ενάντιες στο γερμανικό δόγμα της λιτότητας».

Ο ίδιος ολοκληρώνει την ομιλία του με μια φράση της φιλοσόφου Σιμόν Βέιλ, καταχειροκροτούμενους από το κοινό που παρακολουθούσε τις εργασίες του συνεδρίου

"Sponsored links"

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live