15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρέμονται από τα χείλη του 36χρονου, για την επίθεση με το βιτριόλι

Ημερομηνία:

Στον 36χρονο που δέχτηκε επίθεση με το καυστικό υγρό από την, εν διαστάσει, σύζυγό του, στρέφονται τα βλέμματα, καθώς ο άνδρας που εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, πρόκειται να δώσει, εντός των ημερών, την πρώτη του κατάθεση μέσα από το Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο 36χρονος φέρεται να ισχυρίζεται ότι στην υπόθεση εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο που βοήθησε την πρώην σύντροφό του να τον παγιδεύσει, στο πλαίσιο προσχεδιασμένης, όπως τη χαρακτηρίζει, επίθεσης.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι η αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου θα ζητήσει συνδρομή σε επίπεδο Αθήνας ώστε να ληφθεί η επίμαχη κατάθεση από τον 36χρονο.

Ο παθών θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις για το πώς κλείστηκε το μοιραίο ραντεβού με την εν διαστάσει σύζυγό του στο ξενοδοχείο σε σχέση και με το τρίτο άτομο που αναφέρεται. Η 38χρονη από την άλλη, η οποία έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε άμυνα επειδή ο πρώην σύντροφός της ήταν χειριστικός και κακοποιητικός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή οι κλήσεις γίνονταν μέσω wi-fi, τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου δεν είναι και τόσο διαφωτιστικά.

βιτριόλι

Στο πόρισμα του αρμόδιου τμήματος των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για τη ανάλυση του καυστικού υγρού με το οποίο περιέλουσε τον 36χρονο η πρώην σύζυγος του γίνεται λόγος για βιτριόλι και μάλιστα σε πυκνό υδατικό διάλυμα, το οποίο είχε αναμίξει με άλλο υγρό. Οι ειδικοί του Τμήματος Χημικών και Φυσικών Εξετάσεων, του εργαστηρίου εξέτασης γυαλιών, πλαστικών υλών, συνθετικών υφάνσιμων ινών και χρωμάτων, διαπίστωσαν ότι ήταν ισχυρότατα όξινο και ανιχνεύθηκε σε αυτό εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων. Είναι ενδεικτικό ότι τόσο το τζιν που φορούσε ο 36χρονος όσο και το υπόστρωμα του κρεβατιού είχαν τρυπήσει από το καυστικό υγρό. Στην έκθεση αναφέρεται ότι «έφεραν οπές και φθορές, χαρακτηριστικές της επίδρασης ισχυρού οξέος».

Σύμφωνα με όσα μάς μεταφέρονται, οι συνθήκες νοσηλείας του 36χρονου είναι εξαιρετικά δύσκολες και επώδυνες ακόμα και τώρα. Οι πόνοι είναι αφόρητοι, ο κίνδυνος επιπλοκών μεγάλος, με τον ίδιο να είναι ωστόσο απόλυτα συνειδητοποιημένος από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση του. Όσοι έχουν δει το βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο καταγράφονται οι πρώτες στιγμές μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 36χρονος, μιλούν για σοκαριστικό θέαμα, με τον ίδιο να σφαδάζει από τους πόνους.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...