26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Κρήτη: Έφυγε από τη ζωή η αγαπητή νηπιαγωγός – Το Σάββατο η κηδεία της

Ημερομηνία:

Το τελευταίο “αντίο” θα πουν συγγενείς και φίλοι στην 47χρονη νηπιαγωγό Αθηνά Τσικουδάκη, που “έφυγε” από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγο και τα δυο παιδιά τους, αλλά και όλα τα παιδιά που “πέρασαν” από τα “χέρια” της μέσα στις σχολικές αίθουσες…

Η Αθηνά, ένας άνθρωπος χαμογελαστός και πολύ αγαπητός τόσο στους γονείς και τα παιδιά τους οποίους γνώρισε ως νηπιαγωγός αλλά και στους συναδέλφους της μπήκε εντελώς ξαφνικά σε μια μάχη για τη ζωή της, η οποία την έστειλε στη Εντατική.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί μεθαύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο.

Η ταφή της θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Το ιστορικό

Όλα ξεκίνησαν στις 29 Μαΐου όταν η 47χρονη πήγε σε γνωστό οδοντιατρείο της Μεσαράς. Μόλις ο γιατρός της έκανε την ένεση εκείνη έχασε τις αισθήσεις της.

Άμεσα ο οδοντίατρος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την παρέλαβε μεταφέροντάς την στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί στο ΠΑΓΝΗ την διασωλήνωσαν και την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται.

Μάλιστα, εξ αρχής αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να ευθύνεται για την κατάστασή της η ένεση στο οδοντιατρείο με τους γιατρούς να κάνουν μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να βρουν τα αίτια.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ