Κρήτη: Ήταν από τους καλύτερους τεχνίτες, αλλά πέθανε μόνος κι άστεγος

Κανένα σχόλιο

Μια τραγική ιστορία κρυβόταν πίσω από τον θάνατο του 58χρονου άστεγου, ο οποίος έβρισκε καταφύγιο σε εγκαταλελειμμένα δωμάτια της Ανάληψης Χερσονήσου και ζούσε από το φαγητό που του πήγαιναν κάτοικοι της περιοχής.

Την ιστορία την αποκαλύπτει η Πατρίς. Ο 58χρονος Βασίλης, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους τεχνίτες του είδους του.

Στην Κρήτη είχε έρθει πριν από περίπου 15 χρόνια για να βοηθήσει στην ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχείου.

"Sponsored links"

Η ζωή του τα έφερε όμως διαφορετικά από ό,τι υπολόγιζε. Έμπλεξε με το αλκοόλ και δυστυχώς πήρε την κάτω βόλτα.

Όσοι τον ήξεραν μιλούσαν για έναν ηλεκτροσυγκολλητή που ξεχώριζε, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό να τον κρατήσει όρθιο, μακριά από καταχρήσεις.

Στο πλευρό του είχε άτομα που και ήξεραν το επαγγελματικό του παρελθόν και γνώριζαν τον χαρακτήρα του…

Οι ίδιοι άνθρωποι ήταν εκείνοι που τον βρήκαν νεκρό και που με λύπη μίλησαν για έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να είχε καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο 58χρονος βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα νεκρός και ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις