Κρήτη: Αγνόησε το μήνυμα της τράπεζας και ο λογαριασμός της … άδειασε!

Κανένα σχόλιο

Δεν έδωσε σημασία στο μήνυμα που έλαβε στο κινητό της από την τράπεζα και τα χρήματά της έκαναν “φτερά”! Ο λόγος για 20χρονη κοπέλα από τις Ασίτες, που πριν από λίγες ημέρες έλαβε στο κινητό της μήνυμα από την τράπεζα, το οποίο ανέφερε ότι έγινε προσπάθεια εισόδου στο ebanking της. H ίδια δε σπουδαιολόγησε το μήνυμα, θεωρώντας ότι ενδεχομένως να ήταν ο σύζυγός της, με τον οποίο διατηρούν κοινό λογαριασμό.

Ωστόσο, όταν μετά από μερικές μέρες αποπειράθηκε να εισέλθει η ίδια στο ebanking της, δεν τα κατάφερε, ενώ επικοινωνόντας, πέντε ημέρες μετά, με την τράπεζα, ενημερώθηκε ότι άγνωστος έκανε μεταφορά του ποσού των 1080 ευρώ, από τον τραπεζικό της λογαριασμό σε τρεις άλλους λογαριασμούς.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία ερευνά τη νέα αυτή υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης.

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live