20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: “Βροχή” οι ξυλοδαρμοί με τραυματίες

Ημερομηνία:

Τρία περιστατικά ξυλοδαρμού καταγράφηκαν σε Ηράκλειο, Χερσόνησο και Σίσσι τις τελευταίες ώρες, με τρία άτομα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο τραυματισμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το πρώτο περιστατικό το οποίο κινητοποίησε το ΕΚΑΒ σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 χθες βράδυ στον Πόρο όπου ένας 53χρονος Έλληνας δέχθηκε χτυπήματα κατά τη διάρκεια καυγά.

Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο περιστατικό έρχεται από την περιοχή της Χερσονήσου όπου ένας 22χρονος από την Ολλανδία ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από μπαρ της περιοχής. Και σε αυτήν την περίπτωση το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση.

Τέλος καταγράφηκε ακόμα ένα περιστατικό ξυλοδαρμού αυτή τη φορά στο Σίσι με έναν 34χρονο αλλοδαπό να δέχεται χτυπήματα κατά τη διάρκεια συμπλοκής. Το ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...