Κρήτη: Βυθίστηκε στο «σκοτάδι» η Αγία Πελαγία μετά τη φονική κακοκαιρία

Κανένα σχόλιο

Χωρίς φωτισμό παραμένοι οι κάτοικοι στην Αγία Πελαγία μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.

Ο φωτισμός στους δρόμους της περιοχής δε λειτουργεί και επικρατεί σκοτάδι, με αρκετό κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι τουρίστες, όπως αναφέρει το Cretapost, να κυκλοφορούν με φακούς ώστε να βλέπουν που πατούν στον δρόμο.

Η Αγία Πελαγία μετά την κακοκαιρία έχει γεμίσει με τόνους λάσπης σε πάρα πολλά σημεία και οι κάτοικοι στην περιοχή έχουν να αντιμετωπίσουν και το σκοτάδι πλέον στους δρόμους, καθώς χωρίς φωτισμό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να περπατούν, ενώ δεν μπορούν να συνεχίσουν την προσπάθεια να βγάλουν τις λάσπες και τα νερά από τα σπίτια και τα καταστήματά τους.

"Sponsored links"

Η λάσπη γλιστράει τρομερά και σε συνδυασμό με το απόλυτο σκοτάδι οι κάτοικοι βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με το να πέσουν και να τραυματιστούν.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live