14.8 C
Chania
Δευτέρα, 23 Μαρτίου, 2026

Κρήτη: Ελεύθερος ο 13χρονος που φέρεται να βίασε συνομήλική του

Ημερομηνία:

Με εντολή του εισαγγελέα Λασιθίου αφέθηκαν ελεύθεροι ο 13χρονος που κατηγορείται ότι βίασε συμμαθητριά του αλλά και η μητέρα που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση.

Όπως έγραψε νωρίτερα ο ekriti, ένα 13χρονο κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν συνομήλικο και πιο συγκεκριμένα, συμμαθητή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο βιασμός που καταγγέλλεται φέρεται να έγινε στις 9 Δεκεμβρίου σε υπό κατασκευή κτίριο δίπλα από το σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά. Όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε την επόμενη ημέρα, ο 13χρονος ανάγκασε παρά τη θέλησή της την 13χρονη να συνευρεθούν ερωτικά.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί η μητέρα του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αλλά και ο ίδιος ο ανήλικος.

Ο εισαγγελέας διέταξε να εξεταστεί ο ανήλικος από παιδοψυχίατρο ενώ για τη μητέρα του θα οριστεί τακτική δικάσιμος.

ekriti.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου για την Επανάσταση του 1826

Το Γραφείο Νεότητας της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου διοργανώνει εκδήλωση στα Χανιά στις 25 Μαρτίου με θέμα «Μεσολόγγι 1826: από τη Θυσία στην Αθανασία» στο Πνευματικό Κέντρο.

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα για την 25η Μαρτίου 2026

Η Ελληνική Αστυνομία λαμβάνει αυξημένα μέτρα Τροχαίας στις 24-25 Μαρτίου 2026 για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Απαγόρευση κίνησης φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Αναβίωση του εθίμου «Χελιδονίσματα» στην Περιφέρεια Κρήτης

Μαθητές από το νηπιαγωγείο «Το Παγκρήτιον» αναβίωσαν το έθιμο των χελιδονισμάτων στην Περιφέρεια Κρήτης. Τους υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Γιώργος Πιτσούλης και στελέχη της Περιφέρειας.

Στην Creta Food & Drink Expo 2026 ο Χάρης Μαμουλάκης: Συντόνισε πάνελ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των κρητικών προϊόντων

Ο Χάρης Μαμουλάκης συμμετείχε στην Creta Food & Drink Expo 2026 στις Γούβες, συντονίζοντας πάνελ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συζητώντας με εκθέτες για τις προοπτικές των κρητικών προϊόντων.