Κρήτη: Η αναπαράσταση της Γέννησης στο σπήλαιο της Μαραθοκεφάλας

Κανένα σχόλιο

Από τη Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, ανακοινώνεται ότι στό σπήλαιο του Αγίου Ιωάννου του Ερημίτου, στην Μαραθοκεφάλα Κισάμου, το βράδυ του Σαββάτου, 24 Δεκεμβρίου παραμονή των Χριστουγέννων και από ώρα 20.30 μ.μ. έως 00.15 π.μ., θα τελεστεί η Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου  κ. Αμφιλοχίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης, η βιωματική συμμετοχή μας στην Χριστουγεννιάτικη Νυκτερινή αυτή

Θεία Λειτουργία, σε συνδυασμό με την αναπαράσταση της φάτνης όπου γεννήθηκε ο Χριστός, τα πρόβατα, τους βοσκούς, τις φωτιές, τα σήμαντρα και το αστέρι να λάμπει στην κορυφή του σπηλαίου, νοητά μεταφέρουν όλους μας στην

"Sponsored links"

Βηθλεέμ, με την ευχή και την ελπίδα να αξιωθούμε να οδηγηθούμε στην Βηθλεέμ της σωτηρίας μας.

Έχει ληφθεί μέριμνα δια την ασφαλή, ομαλή και εύκολη πρόσβαση στο σπήλαιο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live