Κρήτη: Η απελευθέρωση ενός γύπα | Φωτό+Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Μία καταπληκτική φωτογραφία από την απελευθέρωση ενός γύπα ανέρτησε η Mina Trikali στον λογαριασμό της στο facebook.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από κείμενο του Spiros Liasites στο οποίο αναφέρεται ότι το συγκεκριμένο πουλί είχε φάει φόλα ομως διασώθηκε.

Δείτε τη φωτογραφία:

"Sponsored links"

Διαβάστε τι αναφέρεται και δείτε τη φωτογραφία και σχετικό βίντεο:

“Απελευθέρωση ενός γύπα.

Το συγκεκριμένο πουλί ήρθε στις εγκαταστάσεις του Natural History Museum of Crete – Official Page Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης στις αρχές του Οκτώβρη, με συμπτώματα δηλητηρίασης.

Προφανώς είχε καταναλώσει “φολιασμένο” ζώο.

Μετά τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες στάλθηκε, το ίδιο βράδυ μέσω ANEK LINES Οfficial, στον Πειραιά ώστε να το παραλάβουν από το πλοίο οι συνεργάτες μας στην ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.

Είκοσι περίπου μέρες κράτησε η νοσηλεία του στην Αθήνα και τώρα επέστρεψε πάλι στην Κρήτη.

Οι επιστήμονες του Μ.Φ.Ι.Κ. – Παν/μίου Κρήτης, έκαναν αιμοληψία στο ζώο, έβαλαν δακτυλίδι με νούμερο και δορυφορικό πομπό, ώστε να μπορέσουν να το μελετήσουν, συλλέγοντας όσο περισσότερα δεδομένα γίνεται για το συγκεκριμένο είδος.”

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live