14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κρήτη: Η πρόγνωση του Μ. Λέκκα για τις επόμενες ημέρες

Ημερομηνία:

Στον κλοιό της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” θα παραμείνει η Κρήτη μέχρι την Τετάρτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, ο οποίος εφιστά προσοχή στις μετακινήσεις.

Αναλυτικά η πρόγνωση

Σήμερα Δευτέρα 6/2/2023 χιόνι θα πέσει στις ορεινές περιοχές και ημιορεινές περιοχές του νησιού χωρίς όμως να δημιουργησει ιδιαίτερα προβλήματα. οι θυελλώδεις βοριάδες έως 8 μποφόρ θα διατηρηθούν τις πρωινές ωρες με σταδιακή κάμψη από τις βραδυνές ώρες, ενώ η θερμοκρασία στις ορεινές περιοχές θα πέσει κάτω από τους 0 βαθμούς ενώ οι μέγιστες δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς.

Την Τρίτη 7/2/2023 το σκηνικό του καιρού θα είναι παρόμοι και ενδεχομένως πιο ήπιο, με τις χιονοπτώσεις να συνεχίζονται στα ορεινά. Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε χαμηλά επίπεδα, με εξαίρεση τις νότιες περιοχές του νησιού, όπου ενδεχομένως να φτάσουν τους 12 βαθμούς.

Την Τετάρτη 8/2/2023 o καιρός θα “μαλακώσει”, καθώς η ψυχρή αέρια μάζα μεταφέρεται προς τα ανατολικά με χιονοπτώσεις πάνω από τα 600-800 μέτρα. Οι άνεμοι θα πέσουν στα 7 μποφόρ και θα εξασθενήσουν, ενώ η θεμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός εμφανίζεται βελτιωμένος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...