18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κρήτη: Θλίψη για τον τραγικό και πρόωρο χαμό του 50χρονου Κώστα

Ημερομηνία:

Γνωστός φωτογράφος του Ηρακλείου και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ήταν ο 50χρονος Κώστας Βεργάκης, θύμα της φονικής κακοκαιρίας στην Αγία Πελαγία. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του άτυχου άνδρα που χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγική είδηση και ήδη έχουν αρχίσει να αφήνουν συλλυπητήρια μηνύματα στους λογαριασμούς του στα social media.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, ο άτυχος Κώστας τη στιγμή που ξέσπαγε η σφοδρή κακοκαιρία βρισκόταν στο αυτοκίνητό του και κατευθυνόταν προς το εξοχικό του σπίτι συνοδευόμενος από μια καθαρίστρια προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι και να φροντίσει τον κήπο.

Τα ορμητικά νερά, όμως, που είχαν μετατραπεί σε χείμαρρο παρέσυραν το όχημα με αποτέλεσμα το τραγικό τέλος του 50χρονου φωτογράφου.

Βεργάκης

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται αγωνιωδώς οι αναζητήσεις για τη γυναίκα που επέβαινε μαζί του στο ίδιο όχημα.

Ο Κώστας Βεργάκης είχε ασχοληθεί με την καλλιτεχνική φωτογραφία με αξιώσεις και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Οι φίλοι του κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο με έντονη αίσθηση του χιούμορ.

Βεργάκης

Δραματική ήταν η τελευταία συνομιλία που είχε με τη σύζυγό του στο τηλέφωνο, την οποία και ενημέρωνε ότι τα νερά είχαν σκεπάσει το αυτοκίνητο… Λίγα λεπτά αργότερα κάθε επικοινωνία είχε χαθεί και ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.

Βεργάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...

Τ’ άκουσες τα νέα Καλλιάνε; Το ΕΣΥ νοσεί!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη Η ιστορία με το βουλευτή - μετεωρολόγο Γιάννη...