Κρήτη: Καρέ-καρέ η διάσωση της οικογένειας Γερμανών που εγκλωβίστηκε στα χιόνια

Κανένα σχόλιο

Άλλη μια διάσωση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Η κακοκαιρία που θα κτυπούσε την Κρήτη ήταν γνωστή εδώ και μέρες. Ειδικές οδηγίες είχαν δοθεί στη δημοσιότητα εγκαίρως, όμως μία 5μελη οικογένεια Γερμανών αψήφησε αυτό που όλοι γνώριζαν και ξεκίνησε ορειβατική διαδρομή στα ορεινά της Δίκτης, στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ευτυχώς η επιχείρηση είχε αίσιο τέλος αφού παρά τις αντίξοες συνθήκες όλα τα μέλη της οικογένειας σώθηκαν.

"Sponsored links"

Στην επιχείρηση όπως έγραψε το Cretalive, συμμετείχαν συμμετείχαν η ΕΜΑΚ, το Πυροσβεστικό Kλιμάκιο Tζερμίαδου και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Aγίου Νικολάου με τέσσερα οχήματα και 12 υπαλλήλους. Επίσης μετείχε μια 8μελής εθελοντική ομάδα διάσωσης.

Καρέ-καρέ τη διάσωση της οικογένειας

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live