27.1 C
Chania
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, 2026

Κρήτη: Κυβερνητικές δεσμεύσεις προς τους παραδοσιακούς αποσταγματοποιούς για αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την τσικουδιά

Ημερομηνία:

Διαβεβαιώσεις στους παραδοσιακούς αποσταγματοποιούς για αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την τσικουδιά και του τσίπουρου έδωσαν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος Αμβυκουχων Αμπελοκαλλιεργητων, Βασίλης Παπαγρηγοριου και ο Αντιπρόεδρος, Αναστάσιος Βρεντζος, ο οποίος εκπροσώπησε την Κρήτη.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα στους οποίους και ο Ηρακλειωτης Μάξιμος Σενετακης, όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρων Χιλετζάκης.

Οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στους παραδοσιακους αποσταγματοποιους είναι, όπως ανακοινώθηκε, απόρροια της συνεργασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και του Χημείου του κράτους

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Κραυγή αγωνίας για τον ΒΟΑΚ – «Η ανοχή εξαντλήθηκε»

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης προχωρά σε δημόσια παρέμβαση για την τραγική κατάσταση στον ΒΟΑΚ, ζητώντας άμεσα μέτρα προστασίας.

Μήνυμα της ΕΛΜΕ Χανίων προς τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά: “Οι μαθητές μεγαλώνουν σε έναν κόσμο όπου συντελείται «η 1η γενοκτονία του...

Η ΕΛΜΕ Χανίων απευθύνει μήνυμα στους μαθητές για τη σχολική χρονιά 2026-2027, με αναφορές σε προβλήματα υποδομών, εκπαιδευτικές πολιτικές και κοινούς αγώνες.