Κρήτη: Μαθητές αγόρασαν δώρα για τα παιδιά στην Αιματολογική του ΠΑΓΝΗ

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη δύο εκπροσώπων του 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου στην Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να προσφερθούν στα νοσηλευόμενα παιδιά δώρα που αγοράστηκαν με χρήματα που συγκέντρωσαν οι μαθητές του σχολείου για τον σκοπό αυτόν.

“Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές που ανταποκρίθηκαν γενναιόδωρα σε αυτήν την πράξη αγάπης και ευχόμαστε στα παιδιά «Χρόνια Πολλά», να επιστρέψουν γρήγορα στα σπίτια τους υγιή και να έχουν μόνο ευτυχία στη ζωή τους. Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την κ. Φουντουλάκη Εύα, Προϊσταμένη της Αιματολογικής Κλινικής, για τη βοήθεια που μας παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της πρωτοβουλίας που αναλάβαμε. Της ευχόμαστε να έχει υγεία και χαρά και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα παιδιά που την έχουν ανάγκη” αναφέρουν οι εκπρόσωποι του σχολείου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live