Κρήτη: Μαθητές γυμνασίου πίσω από τους εμπρησμούς σε αυτοκίνητα;

Κανένα σχόλιο

Από ένα παιχνίδι που αποδείχτηκε καταστροφικό ξεκίνησε η φωτιά σε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να καταστραφούν συνολικά τρία οχήματα (τα δύο ολοσχερώς) πριν λίγες ημέρες στην Αμμουδάρα.

Δράστες φέρονται πέντε ανήλικοι κάτοικοι του δήμου Μαλεβιζίου, μαθητές της γ’ γυμνασίου! Η ταυτοποίησή τους έγινε από στελέχη του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Ηρακλείου, τα οποία αναζήτησαν κάμερες σε μία πολύ μεγάλη ακτίνα, από το υλικό των οποίων φάνηκε ότι δράστες είναι οι ανήλικοι.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, στη δικογραφία που σχηματίζεται και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα γίνεται λόγος για εμπρησμό από πρόθεση, μετά από το καταστροφικό παιχνίδι που ξεκίνησε η παρέα των παιδιών.

"Sponsored links"

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί πριν μερικές εβδομάδες και αρχικώς είχε αποδοθεί σε βραχυκύκλωμα. Από την προσεκτική έρευνα των πυροσβεστών, όμως, διαπιστώθηκε ότι από το σημείο είχαν αναχωρήσει με δίκυκλα κάποια άτομα. Η πορεία των ερευνών και το υλικό από τις κάμερες έδειξε ότι τα άτομα που αναχωρούσαν και φαίνονταν να κρατούν κάτι στο χέρι τους ήταν ορισμένοι από τους ανήλικους. Στην πορεία της προανάκρισης προέκυψε και η ταυτότητα των υπολοίπων.

creta24.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live