20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρήτη: “Μη με ψάξει κανείς” – Η εξαφάνιση της 57χρονης και το σημείωμα

Ημερομηνία:

Συναγερμός έχει σημάνει στις τοπικές αρχές του Ηρακλείου, για μια 57χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από το απόγευμα της Κυριακής.

Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό της γυναίκας που χάθηκε από Καστρί της Βιάννου είναι μεγάλη, με τις έρευνες να βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Η γυναίκα ζούσε με τον σύζυγό της στην περιοχή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από το σπίτι, βιαστικά, χωρίς δηλαδή να πάρει πράγματα μαζί της, εκτός από τα βατραχοπέδιλά της, καθώς ήταν κολυμβήτρια.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για σημείωμα της γυναίκας όπου φέρεται να έγραψε “Μη με ψάξει κανείς”.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ