Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί: Συναυλία του Μ. Σταυρακάκη και των Cretan Mandolin Quartet

Κανένα σχόλιο

Με συναυλία του Μιχάλη Σταυρακάκη και των Cretan Mandolin Quartet συνεχίζεται την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ του Δήμου Ηρακλείου «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί».

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, Ώρα Έναρξης: 21:00

Συναυλία: ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ CRETAN MANDOLIN QUARTET»

"Sponsored links"

Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις»

Είσοδος Ελεύθερη (χωρίς δελτία εισόδου ή προσκλήσεις)

Μια αναφορά στα ρεμπετοκρητικά του Μεσοπολέμου, στις Καντάδες του Μεγάλου Κάστρου, στις κοντυλιές του Καλογερίδη και τους Έλληνες συνθέτες, είναι η σημερινή συναυλία. Καλλιτέχνες βιρτουόζοι στο είδος τους.

Καλλιτέχνες & Συντελεστές:

Μιχάλης Σταυρακάκης: μαντολίνο μαντόλα τραγούδι Γιώργης Σταυρακάκης: λαούτο τραγούδι Δημήτρης Ζαχαριουδάκης: κιθάρα τραγούδι Γιώργης Ζαχαριουδάκης: φλάουτα Κατερίνα Σταυρακάκη: φλάουτο Νίκος Μαστοράκης: κοντραμπάσο Μαρία Δακανάλη: τραγούδι

Δείτε ηλεκτρονικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί» εδώ https://bit.ly/3pvveS0

*Το έντυπο πρόγραμμα διανέμεται δωρεάν από το Ταμείο Κηποθεάτρου “Νίκου Καζαντζάκη”,  Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Αίθριο της Λότζια (Δημαρχείο), Βασιλική Αγίου Μάρκου, Info Point

Δείτε το διαφημιστικό σποτ του Φεστιβάλ εδώ https://youtu.be/0Eruv0IIBq4

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live