22.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Κρήτη: “Ξεσκονίζουν” το πελατολόγιο της εγκληματικής ομάδας με τις χιλιάδες σφαίρες

Ημερομηνία:

Το «πελατολόγιο» της εγκληματικής ομάδας που διακινούσε από τις αρχές του 2024 μεγάλο αριθμό όπλων, ειδών οπλισμού, πυρομαχικών και κροτίδων, ακόμη και μέσα από ένα μίνι μάρκετ στο Ρέθυμνο, ξεψαχνίζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης για να εξακριβώσουν πού θα κατέληγαν.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ερευνάται η προέλευση των παράνομων υλικών και οι αρχές προσπαθούν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν ώσπου να φτάσουν στους τέσσερις Έλληνες που τα διακινούσαν, δυο αδέλφια ηλικίας 28 και 21 χρόνων, έναν 20χρονο και έναν 38χρονο, ώστε να εντοπίσουν και την πηγή.

Οι δράστες συνελήφθησαν τη Μ. Τετάρτη με επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν δυνάμεις της Ασφαλείας Ρεθύμνου, της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και, κατά την διάρκεια ερευνών που έγιναν στα σπίτια τους, σε αποθηκευτικούς χώρους και στο κατάστημα που διατηρεί ο μεγαλύτερος από τα αδέλφια ο οποίος φέρεται και ως «αρχηγός» της ομάδας, κατασχέθηκαν συνολικά 12.872 φυσίγγια όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, 8.523 κροτίδες, 18 συστοιχίες πυροτεχνημάτων, δύο όπλα κρότου, ένα πιστόλι replica, τέσσερις γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων και πιστολιού, μεταλλικά εξαρτήματα πολεμικών τυφεκίων και δύο μαχαίρια.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...