Κρήτη: Ούτε μπορούν να νοικιάζουν τα αυτοκίνητα, ούτε μπορούν να τα πουλήσουν σε μία νεκρή οικονομικά αγορά

Κανένα σχόλιο

Του Αντώνη Παντινάκη

Μια εξαιρετικά δύσκολη, έως και “χαοτική” κατάσταση καλούνται να διαχειριστούν οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων οχημάτων. “Δεν υπάρχει ενδιαφέρον, ούτε ο κόσμος που έχει έρθει επαρκεί ώστε να ικανοποιηθούν κάποια βασικά πράγματα” δηλώνει στο Cretalive ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γραφείων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων & Δικύκλων (Π.Ο.Γ.Ε.Α.ΔΙ) κ. Μενέλαος Μαράκης.

“Δεν μας έχουν ακουμπήσει τα μέτρα της κυβέρνησης (όπως επιστρεπτέες προκαταβολές, ΣΥΝ- Εργασία)” θα προσθέσει ο ίδιος. “Είμαστε σε όλα απ’ εξω”.

"Sponsored links"

Ουδείς θα πρέπει να ξεχνά και τους εργαζόμενους που κινδυνεύουν να μείνουν… στον άσο: Χωρίς δουλειά, χωρίς εισοδήματα και χωρίς ασφάλιση!

“Μπάχαλο” επικρατεί, σύμφωνα με το κ. Μαράκη, και με τις πινακίδες και τα τέλη κυκλοφορίας. Τα περισσότερα αυτοκίνητα και δίκυκλα … κάθονται, κι αναζητείται η χρυσή τομή για την ασφάλισή τους το πολύ για τρεις μήνες – τόσο υπολογίζουν (πάνω κάτω) ότι θα δουλέψουν (όσο δουλέψουν) οι ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων οχημάτων, αρκετοί εκ των οποίων έκαναν οικονομικά ανοίγματα, τα οποία καλούνται να “κλείσουν”.

Όσα αμάξια βρίσκονται εκτός μάχης, είναι αδύνατο και να πουληθούν, διότι η αγορά έχει … στεγνώσει!

“Από πέρυσι τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα, ουσιαστικά είμαστε άνεργοι” λέει ο κ. Μαράκης. “Το πώς βιοποριζόμαστε, μόνο καθένας από εμάς μπορεί να το ξέρει. Δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο κακή η χρονιά”.

Όσο για το εάν υπάρχουν περιθώρια… ανάνηψης, ο κ. Μαράκης θα μπορεί να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα από τις 15 Ιουλίου και μετά…

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις