Κρήτη: Πάνω από 250 κλήσεις στην πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας

Κανένα σχόλιο

Εκατοντάδες κλήσεις, τουλάχιστον 278 είχε δεχθεί έως το απόγευμα της Τετάρτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κρήτη, για αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και απομακρύνσεις – διασώσεις ατόμων, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν από το απόγευμα της Τρίτης.

Ειδικότερα:

• Στο Ηράκλειο, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες έχουν δεχθεί 240 κλήσεις κι έχουν πραγματοποιηθεί 64 αντλήσεις και δύο κοπές δέντρων, ενώ μεταφέρθηκαν – διασώθηκαν 27 άτομα από οχήματα.

"Sponsored links"

• Στα Χανιά, οι κλήσεις έφθασαν τις 32 κι έχουν πραγματοποιηθεί εννέα αντλήσεις και τρεις κοπές δέντρων, ενώ μεταφέρθηκαν – διασώθηκαν τέσσερα άτομα από αυτοκίνητα.

• Στo Ρέθυμνο, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες δέχτηκαν έξι κλήσεις για άντληση υδάτων, οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί.

Στην Περιφέρεια Κρήτης οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις τέθηκαν σε κατάσταση γενικής επιφυλακής και συνεχίζουν να επιχειρούν κυρίως για αντλήσεις υδάτων.

Η πυροσβεστική ζητεί από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και, σε περίπτωση εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live