19.8 C
Chania
Saturday, October 5, 2024

Κρήτη: Πέθανε σε ΜΕΘ γιατρός, αρνήτρια του εμβολιασμού

Ημερομηνία:

Τραγική κατάληξη είχε η νοσηλεία 65χρονης μικροβιολόγου, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένη στην ΜΕΘ covid του Βενιζέλειου Νοσοκομείου της Κρήτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που εισήχθη στην κλινική στις αρχές Αυγούστου έχοντας μολυνθεί από Covid-19 εξέπνευσε το απόγευμα της Τετάρτης από βαριά πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ειδικότερα, η γιατρός που είχε ιδιωτικό ιατρείο σε δήμο της ενδοχώρας, προβλήθηκε από την covid-19 έγινε εισαγωγή της στην κλινική covid του νοσοκομείου και στις 4 Αυγούστου διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, καθώς επιδεινώθηκε η υγεία της.

Αρνήτρια του εμβολιασμού

Παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων της η κατάσταση της υγείας της ήταν συνεχώς επιδεινούμενη και σήμερα τοα απόγευμα έφυγε από τη ζωή λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας.

Όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση η 65χρονη, αν και γιατρός, δεν είχε εμβολιαστεί καθώς ήταν αρνήτρια.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικαστικός επιμελητής ξεσήκωσε τους πολιτικούς μηχανικούς των Χανίων

Απερίγραπτες συμπεριφορές βίωσαν σήμερα πολιτικοί μηχανικοί των Χανίων. Σύμφωνα με...