22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Κρήτη: Πέταξαν ολόκληρο ψόφιο τράγο στα σκουπίδια

Ημερομηνία:

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου όταν κάτοικοι αντίκρισαν ένα νεκρό ζώο στον… κάδο απορριμμάτων.

Αγνωστοι πήραν το κουφάρι του νεκρού ζώου και αντί να το θάψουν – ως είθισται – το έβαλαν πάνω στους πράσινους κάδους απορριμμάτων στην κεντρική πλατεία των Δαφνών.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι με τους κατοίκους που είδαν την μακάβρια αυτή εικόνα να ειδοποιούν τον πρόεδρο της κοινότητας, Βασίλη Πετρογιάννη.

«Με ειδοποίησαν κάτοικοι χθες το μεσημέρι για το νεκρό κριάρι. Άμεσα ενημέρωσα τον δήμο ο οποίος, χωρίς να είναι η δουλειά του αυτή, ήρθε και απομακρύνθηκε το ζώο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost ο κ. Πετρογιάννης ενώ παράλληλα τόνισε πως τέτοιες νοοτροπίες είναι εγκληματικές.

«Από τη μία κάνουμε παράπονα για τα σκουπίδια και την αποκομιδή τους και από την άλλη εμείς δεν έχουμε την πρέπουσα νοοτροπία. Πετάμε ότι θέλουμε χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Δεν μπορούσε, δηλαδή, ο άνθρωπος που το πέταξε να το θάψει; Ακόμα και αν δεν μπορούσε θα έπρεπε να με ενημερώσει και θα βρίσκαμε την λύση. Αυτά τα πράγματα είναι απίστευτα και πρέπει να διορθωθούν», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Πετρογιάννης.

cretapost.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άρθρο Πάνου Χαρίτου: Από τη Γάζα στο Ιράν – 365 μέρες πολέμου

Μια ψύχραιμη αποτίμηση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή όπως...

Πέτρος Παππάς: Ζήτησε την τιμωρία φαντάρου που μίλησε σε αντιπολεμική διαδήλωση

Την τιμωρία του στρατιώτη που μίλησε στην αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα, ζήτησε ο  βουλευτής του...