18.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κρήτη: Παρέμβαση της Αστυνομίας για 2χρονη που ήπιε χλωρίνη – Οι γονείς αρνούνταν τη θεραπεία

Ημερομηνία:

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου βρίσκεται ένα κορίτσι, δύο ετών, μετά από κατάποση ποσότητας καθαριστικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του καταυλισμού των Ρομά, στα Δύο Αοράκια, όταν το 2χρονο κορίτσι κατανάλωσε αρκετή ποσότητα χλωρίνης.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά της στην Παιδιατρική Κλινική.

Οι γιατροί αφού εξέτασαν το κοριτσάκι θέλησαν να προχωρήσουν σε καθετηριασμό και τοποθέτηση φλεβοκαθετήρα για να αντιμετωπιστεί η αφυδάτωση που είχε υποστεί το παιδάκι και να αποφευχθεί ο κίνδυνος σαπωνοποίησης. Στη θέα, όμως, των νοσοκόμων κατά την έναρξη της διαδικασίας οι γονείς του μικρού κοριτσιού αντέδρασαν έντονα μη επιτρέποντας στους νοσηλευτές να προχωρήσουν και απαιτώντας να πάρουν πίσω το παιδί τους και να φύγουν.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την αστυνομία που μετά από παρέμβασή της δόθηκε η θεραπεία.

Οι γονείς φέρεται να είπαν στις αρχές και τους γιατρούς ότι είχαν αφήσει τα άλλα παιδιά μόνα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να μείνουν στο νοσοκομείο, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν και να τα φέρνουν στο ΠΑΓΝΗ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ