15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Παραδόθηκαν στην αστυνομία οι «νταήδες» για την επίθεση στους Γερμανούς τουρίστες

Ημερομηνία:

Ο 38χρονος και ο 36χρονος παραδόθηκαν στις αρχές στις 03.00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους – Η ανάρτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται πλέον οι δύο «νταήδες» για την επίθεση σε βάρος της οικογένειας Γερμανών τουριστών.

Πιο συγκεκριμένα ο 38χρονος και ο 36χρονος, παραδόθηκαν στις αρχές στις 03.00 τα ξημερώματα, παρουσία των δικηγόρων τους.

Την είδηση έκανε γνωστή νωρίς το πρωί ο ίδιος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει o κ.Τάκης Θεοδωρικάκος, «οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου» όσο και «τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο».

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ οι δύο πολίτες στην Κρήτη που καταζητούνταν για το επεισόδιο και την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες. Αποδίδονται στη δικαιοσύνη. Οφείλουμε την εφαρμογή του νόμου, αλλά και τη διαφύλαξη της έννοιας των ελληνικών λέξεων φιλοξενία και φιλότιμο.

 

ανάρτηση, Τάκης Θεοδωρικάκος, Επίθεση, τουριστες, νταήδες

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ