Κρήτη: “Προσφέρθηκα να βοηθήσω το μωρό που δάγκωσε ο σκύλος μου και…ξυλοκοπήθηκα!”

Κανένα σχόλιο

Θέση για το περιστατικό με το μωρό και τον σκύλο, που συνέβη στην Αμμουδάρα, στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, παίρνει η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

Σε ανακοίνωσή της, αναφέρονται τα εξής:

«Σχετικά με το ατυχές συμβάν που συνέβη την 3η Σεπτεμβρίου 2022 στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του 8 μηνών βρέφους, πρέπει να αναφέρω ως ιδιοκτήτρια του σκύλου, ότι έχουν ειπωθεί στα ΜΜΕ αναλήθειες που διαστρεβλώνουν πλήρως τα γεγονότα.

"Sponsored links"

Αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός ότι, παρότι από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκα να μεταφέρω το παιδί στο νοσοκομείο και να βοηθήσω την οικογένεια, δέχτηκα αναίτια επίθεση από τον πατέρα του βρέφους, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σε εμένα σωματικών βλαβών, ενώ δέχθηκα και απειλές για τη ζωή τη δική μου και του ζώου. Αδιάψευστοι μάρτυρες για την πρόθεσή μου να βοηθήσω σε ό,τι χρειαζόταν το βρέφος, ήταν οι παρόντες αστυνομικοί.

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και θα αποδειχτούν τα όσα πράγματι συνέβησαν.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live